MERSİN / YENİŞEHİR - Cumhuriyet İlkokulu

Mrt

Dilimizin Zengikleri Projesi kapsamında hazırlanan "Sözlükler Konuşuyor, Atasözleri ve Deyimler Canlanıyor" sergimiz öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi. Bu güzel çalışmayaya katkı sunan öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Sözcükler Konuşuyor Atasözleri ve Deyimler Canlanıyor Sergimiz 28 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 15.00'da yapılacaktır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Hikaye Anlatma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürü Güvan Karabulut tarafından verildi.

Ock

2/C Sınıfımız Ayşe Ecevit Masal Evini Ziyaret Etti.

Ara

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında yapılan faaliyetler devam ediyor.

Ara

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı öğrencilerimizin karne lerinin dağıtımıyla sona erdi. Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

K210 No Violence isimli projemizin Yunanistan/Girit hareketliliği 05-09 Haziran 2023 tarihleri arasında yapıldı.

May

4/G sınıfımızın mezuniyet töreni velilerin katılımıyla toplantı salonunda yapıldı.

May

Drama Kursu'na katılan okulumuz öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinlikleri kapsamında hazırladı " Kıbrıs Zulmü " adlı tiyatro oyunu okulumuz öğrencilerine sergilendi

May

Okulumuz e-twinning okulu etiketi aldı. Emeği geçen öğretmenlerimize başta İngilizce Öğretmenimiz Gülçin Kuskan'a teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle çoşkuyla kutlandı.

Mrt

27 Şubat/03 Mart 2023 tarihleri arasında, okulumuzunda ortak olduğu Erasmus Ka210 'Our School Has Love No Violence' isimli Proje Hareketliliğine Slovenya/Rogatec'te katılım sağladık.

Mrt

İkinci sınıf öğrencilerimiz okulumuzda düzenlenen Geometrik Cisimler ve Şekillerle Maket Sergisi'nde yaptıkları çalışmaları sergilediler. Sergiyle öğrencilerimizin geometrik cisim ve şekillerin ayırımını yapabilme, geri dönüşüm sürecine matematik konusunu dahil edebilme, üç boyutlu bir geometrik maket tasarlayabilme ve aile katılımını sağlayarak bir ürün ortaya koyabilme amaçlandı.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerine rehber öğretmenlerimiz tarafından Psikososyal Destek Eğitimi Semineri verildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.